Hakkımızda

Pazarlama Programının amacı sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikte ara eleman yetiştirmek ve bu suretle de pazarlama ile alakalı pozisyonlarda nitelikli ara kademe işgücü ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olacak eğitim ve öğretimi sağlamaktır.

Hızla artan küresel rekabet, bilgiyi kendisi üretip anında paylaşabilen akıllı pazar yapısı ve çok çeşitli tüketici ihtiyaçları gibi faktörler günümüz pazarının en belirgin özelliklerindendir. Günümüz işletmelerinin bu pazar koşulları altında ayakta kalabilmeleri ve büyümeleri ancak bu ve benzeri faktörler ile başa çıkabilmelerine bağlıdır.

Programımızdan mezun olan öğrencilerin de günümüz dinamik iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü ihtiyacına cevap verebilecek bilgisel donanıma sahip olabilmeleri amaçlanmaktadır. Bu bağlamda öğrencilerimizin; iş dünyasındaki ve pazarlama alanındaki yenilikleri takip eden, özgüveni yüksek, etik değerlere sahip ve gerektiğinde sorumluluk alabilen bireyler olarak yetiştirilmesi programımızın en önde gelen amaçlarındandır.